Tjänster

Jag gör inte allt men jag gör det mesta

Snickare, Gräsklippning, Fastighetsservice, Trädgårdsservice, Trädgårdstjänst – Runt om i Linköping med omnejd.

Mickes lantbrukstjänst är ett företag som sysslar med det mesta inom fastighetsskötsel. Huvudfokus ligger på uthyrning av manuell arbetskraft men jag erbjuder även en del arbeten med maskiner.

Skicka ett mejl eller kontakta oss via telefon om du är intresserad eller har frågor om våra tjänster!

En fastighetsskötare att lita på

Jag på Mickes Lantbrukstjänst hjälper dig med det mesta när det kommer till fastighetsskötsel. Tack vare min långa erfarenhet inom branschen och alla garantier som branschen kräver så kan du som kund känna dig trygg när du anlitar mig.

Är du privatperson så glöm inte att kolla upp ROT- och RUT-avdraget så du kan spara massor av pengar när jag utför arbeten inom fastighetsskötsel.

Fastighetsskötare i Linköping, Kinda

Jag utför alla arbeten i Linköping och Kinda Kommun med omnejd.

Trädgårdsservice så som Gräsklippning i Linköping, Kinda

Jag på Mickes Lantbrukstjänst hjälper dig med att ta hand om ditt ansikte utåt, nämligen trädgården. Det kan vara tufft och tidskrävande att ta hand om allt i sin trädgård, speciellt om det kommer till lite större ytor.

Det är där jag kommer in i bilden. jag hjälper dig med allt i din trädgård så som exempelvis gräsklippning, parkarbeten, anläggning och allt annat som tillhör denna genre.

Är du privatperson så glöm inte att kolla upp ROT- och RUT-avdraget så du kan spara massor av pengar när jag utför arbeten inom fastighetsskötsel.

Trädgårdsservice i Linköping Kinda

Jag utför alla arbeten inom trädgårdsservice i Linköping och Kinda Kommun med omnejd.

Trädgårdsmästare som hjälper dig med allt inom trädgårdsskötsel

Mickes Lantbrukstjänst hjälper dig med det mesta när det kommer till trädgårdsskötsel. Jag hyr ut manuell arbetskraft som t.ex kan hjälpa er med att klippa gräs, rensa rabatter, kratta löv, klippa häckar, plantera träd, skotta snö, köra bort avfall och mycket mer. Jag gör både löpande trädgårdsskötsel och kortare insatser när du behöver hjälp.

Jag jobbar mot privatpersoner, företag, kommuner och bostadsrättföreningar i Linköping, Mjölby, Mantorp och Kinda Kommun med omnejd.

Är du privatperson så glöm inte att kolla upp ROT- och RUT-avdraget så du kan spara massor av pengar när jag utför arbeten inom fastighetsskötsel.

Trädgårdsmästare i Linköping, Kinda, Mantorp och Mjölby

Jag utför alla arbeten i Linköping, Mantorp, Mjölby och Kinda Kommun med omnejd.

Trädgårdstjänst i Linköping

Mickes Lantbrukstjänst hjälper dig med allt inom fastighetsskötseln och trädgårdstjänst i Linköping. Du som kund kan känna dig trygg med tanke på min långa erfarenhet inom området vilket gör att jag kan allt inom fastighetsskötseln. ROT – och RUT avdrag ska du tänka på som privatperson för att kunna spara pengar utan att det blir krångligt.

Trädgårdstjänst i Linköping med omnejd

Jag utför alla arbeten i Linköping och Kinda Kommun men utför arbete i andra område också utanför Linköping och Kinda Kommun, för mig är det viktigt att du ska känna dig trygg med arbeten inom trädgårdstjänst i Linköping.